The Empress

Odgovor je DA

Ova kartica prikazuje majku, djecu, pogodna je za obiteljska pitanja, zajedništvo kao i za materijalni novac, novac i brak. No ova kartica za zdravstvena pitanja pokazuje probleme s jajnicima i kožom, a po pitanju zdravlja negativna je, ali u pogledu ljubavi i rada pozitivna.

The Sun

Odgovor je DA

Ovo je najsretnija karta u Tarotu i donosi sreću, radost, sreću, sve će biti u redu, ako imate želju to će se i ostvariti, a neki plan će se lako i uspješno ostvariti. Ovo je dobra karta i za školu i za posao, za novac i ljubav. To pokazuje da će vam se uskoro dogoditi sretni događaj i da će vas ljudi oko vas ugodno iznenaditi. Ako mislite ili ste postavili pitanje o nekome, ta osoba je dobra za vas i toj osobi možete vjerovati. Ta je osoba iskrena i donijet će vam puno radosti u životu. Ovo je karta radosti, zadovoljstva, mira, zadovoljstva i spokoja.

The High Priestess

Odgovor je DA

Ovo je pozitivna karta posebno za novac, financije i uspjeh. Ako je riječ o ostvarenju želje ili plana, uspjet će, ne lako, ali to će biti uz pomoć autoritativne i moćne osobe. Ovo je pozitivna karta za ljubav, emocije, prijateljstvo, dugoročnu vezu, vjernost i sigurnost. Također prikazuje novac, bogatstvo, snagu i izdržljivost, kao i pozitivnu duhovnost ili duhovni rast i razvoj.

Promiješaj
Okreni

Comments are closed.