The Star

Odgovor je DA

Ovo je karta koja pokazuje da ste pod nekim sumnjama i da se nečega bojite. Ali ova karta pokazuje neku nadu i da će stvari biti bolje nego sada. To također pokazuje da u ljubavi postoji jedna osoba koja vas voli i misli na vas. Za ljubav ova karta pokazuje da će veza biti čvršća, bolja i dugoročnija. Za posao i posao ova kartica znači da se morate preusmjeriti na novo tržište i da možete potražiti pomoć od osobe koja vam je bliska i da će se vaša financijska situacija uskoro poboljšati.

The Sun

Odgovor je DA

Ovo je najsretnija karta u Tarotu i donosi sreću, radost, sreću, sve će biti u redu, ako imate želju to će se i ostvariti, a neki plan će se lako i uspješno ostvariti. Ovo je dobra karta i za školu i za posao, za novac i ljubav. To pokazuje da će vam se uskoro dogoditi sretni događaj i da će vas ljudi oko vas ugodno iznenaditi. Ako mislite ili ste postavili pitanje o nekome, ta osoba je dobra za vas i toj osobi možete vjerovati. Ta je osoba iskrena i donijet će vam puno radosti u životu. Ovo je karta radosti, zadovoljstva, mira, zadovoljstva i spokoja.

Justice

Odgovor je DA

Ova kartica pokazuje da ako imate problem, sve će se pokazati pozitivno za vas, a ako imate suđenje ili postupak, to će vam biti povoljno. Ako ste tražili osobu, ova kartica pokazuje da je ta osoba fer prema vama i da mu možete vjerovati i da neće imati neugodnosti ili problema. Ovo je dobra i sretna karta za posao, financije, karijeru, kupovinu, trgovinu, ali i za prijatelje i obitelj. No, za zdravlje ova kartica pokazuje probleme s živcima i kralježnicom, kao i s pamćenjem.

Promiješaj
Okreni

Comments are closed.