Odgovor je DA

Ovo je negativna karta koja pokazuje da će se nešto promijeniti u vašem životu. Ovo je vrlo negativna kartica za materijal, novac, ulaganja ili posao, pripazite na bankrot. Sada možete lako promijeniti posao ili aktivnost. Za ljubav to također nije pozitivna karta jer pokazuje kraj ljubavnih odnosa i svađe. Ovo je karta koja pokazuje da u vašem okruženju imate puno ljudi koji se prikazuju kao svoje prijatelje, a zapravo nisu iskreni, pokazuje da treba paziti na muževnu osobu koja je stroga i autoritativna jer bi vas ta osoba mogla prevariti ili vas na neki način prevariti. Za planove ili želje ovo nije dobra karta.

Odgovor je DA

Ova je karta najpozitivnija karta kad je riječ o ljubavi, emocijama, prijateljstvu, simpatiji, braku, djeci, ona označava pravu ljubav i pokazuje da će istinska ljubav na kraju pobijediti. Ovo nije dobra karta za novac i financije, ali za ljubav je najsretnija i označava brak i pravu ljubav, vječnu ljubav, sreću, rješavanje problema. Ako ste postavili pitanje o nekoj osobi, znajte da vam se ta osoba sviđa i da joj možete vjerovati i da vam ta osoba neće nauditi.

Odgovor je DA

Ovo je karta koja pokazuje da ste pod nekim sumnjama i da se nečega bojite. Ali ova karta pokazuje neku nadu i da će stvari biti bolje nego sada. To također pokazuje da u ljubavi postoji jedna osoba koja vas voli i misli na vas. Za ljubav ova karta pokazuje da će veza biti čvršća, bolja i dugoročnija. Za posao i posao ova kartica znači da se morate preusmjeriti na novo tržište i da možete potražiti pomoć od osobe koja vam je bliska i da će se vaša financijska situacija uskoro poboljšati.

Promiješaj
Okreni

Comments are closed.