Odgovor je NE

Ovo je negativna karta koja pokazuje slabost, pokazuje neprijatelje i upozorava vas da ne možete vjerovati drugim ljudima. Upozorava vas i da ne posudite novac, nije povoljna za materijalne poslove, ni posao ni karijeru. Ako nešto planirate, lako može propasti i neće biti vaša krivnja, ali zbog drugih ljudi može prouzrokovati štetu. To je također karta bolesti, raspada, lošeg razvoja situacije. Ne dopustite da vas se iskorištava, jer ćete s vremenom biti gubitnik. Ovo je loša karta za ljubav i za odnose, kao i za brak.

Odgovor je NE

Ovo je negativna karta koja prikazuje muške principe i mušku energiju. Ova karta prikazuje argumente, probleme, neslaganja i uvjerenja muškaraca. Ako se pitanje odnosi na parnicu ili želju, znači gubitak. Ali za materijalne stvari i novac, ova kartica pokazuje da će doći više novca, iako na neki nepošten način. No, zbog ljubavi ova karta nije pozitivna i znak je svađe, problema i briga. Ova kartica također upozorava da ne budete previše arogantni ili bezobzirni prema drugim ljudima.

Odgovor je DA

Ova kartica predstavlja poduzetništvo, novac, moć i uspjeh. Vrlo je korisna za pitanja koja se tiču prava, poslovanja, karijere, sigurnosti ili dobiti, kao i sreće. Ali predstavlja muške i muške principe, poput pohlepe, tvrdoglavosti, ega i sebičnosti. Ova kartica nije dobra za ljubav, emocije i prijateljstva, ali dobra je za uspjeh i planove.

Promiješaj
Okreni

Comments are closed.