Justice

Odgovor je DA

Ova kartica pokazuje da ako imate problem, sve će se pokazati pozitivno za vas, a ako imate suđenje ili postupak, to će vam biti povoljno. Ako ste tražili osobu, ova kartica pokazuje da je ta osoba fer prema vama i da mu možete vjerovati i da neće imati neugodnosti ili problema. Ovo je dobra i sretna karta za posao, financije, karijeru, kupovinu, trgovinu, ali i za prijatelje i obitelj. No, za zdravlje ova kartica pokazuje probleme s živcima i kralježnicom, kao i s pamćenjem.

The World

Odgovor je DA

Ovo je karta koja je pozitivna, to je karta koja pokazuje da će se sreća i uspjeh i dalje ostvariti, ali da će put biti trnovit. Ova je kartica posebno pozitivna za brak, ljubav, vezu, seks i obitelj. Predstavlja dijeljenje i darivanje, predstavljajući obiteljsko gnijezdo. To je karta sreće i uspjeha. Ali da biste postigli rezultate, morate se družiti s drugim ljudima, nećete moći sami postići uspjeh. Ako ste se raspitivali o nekoj osobi, onda znajte da je ta osoba naklonjena vama i da je iskrena i da se uvijek možete osloniti na tu osobu.

The High Priestess

Odgovor je DA

Ovo je pozitivna karta posebno za novac, financije i uspjeh. Ako je riječ o ostvarenju želje ili plana, uspjet će, ne lako, ali to će biti uz pomoć autoritativne i moćne osobe. Ovo je pozitivna karta za ljubav, emocije, prijateljstvo, dugoročnu vezu, vjernost i sigurnost. Također prikazuje novac, bogatstvo, snagu i izdržljivost, kao i pozitivnu duhovnost ili duhovni rast i razvoj.

Promiješaj
Okreni

Comments are closed.