Odgovor je DA

Ovo je najsretnija karta u Tarotu i donosi sreću, radost, sreću, sve će biti u redu, ako imate želju to će se i ostvariti, a neki plan će se lako i uspješno ostvariti. Ovo je dobra karta i za školu i za posao, za novac i ljubav. To pokazuje da će vam se uskoro dogoditi sretni događaj i da će vas ljudi oko vas ugodno iznenaditi. Ako mislite ili ste postavili pitanje o nekome, ta osoba je dobra za vas i toj osobi možete vjerovati. Ta je osoba iskrena i donijet će vam puno radosti u životu. Ovo je karta radosti, zadovoljstva, mira, zadovoljstva i spokoja.

Odgovor je DA

Ovo je pozitivna karta posebno za novac, financije i uspjeh. Ako je riječ o ostvarenju želje ili plana, uspjet će, ne lako, ali to će biti uz pomoć autoritativne i moćne osobe. Ovo je pozitivna karta za ljubav, emocije, prijateljstvo, dugoročnu vezu, vjernost i sigurnost. Također prikazuje novac, bogatstvo, snagu i izdržljivost, kao i pozitivnu duhovnost ili duhovni rast i razvoj.

Odgovor je DA

Ova kartica predstavlja poduzetništvo, novac, moć i uspjeh. Vrlo je korisna za pitanja koja se tiču prava, poslovanja, karijere, sigurnosti ili dobiti, kao i sreće. Ali predstavlja muške i muške principe, poput pohlepe, tvrdoglavosti, ega i sebičnosti. Ova kartica nije dobra za ljubav, emocije i prijateljstva, ali dobra je za uspjeh i planove.

Promiješaj
Okreni

Comments are closed.