Odgovor je DA

Ova kartica je pozitivna karta i ona je karta duhovnosti, ide od tame do svjetla, pozitivna je za školu, uspjeh, znanje, ljubav, brak, zajednicu, ova kartica nije toliko povoljna za materijalna pitanja i novac ili dobitak. Ova karta predstavlja mušku, stariju osobu koja je mudra i pravedna. Ali ovo je pozitivna karta za planove i želje, iako se oni možda neće uskoro ostvariti, ali s vremenom će se pokazati pozitivnima.

Odgovor je DA

Ova kartica prikazuje majku, djecu, pogodna je za obiteljska pitanja, zajedništvo kao i za materijalni novac, novac i brak. No ova kartica za zdravstvena pitanja pokazuje probleme s jajnicima i kožom, a po pitanju zdravlja negativna je, ali u pogledu ljubavi i rada pozitivna.

Odgovor je DA

Ovo je karta koja pokazuje da ste pod nekim sumnjama i da se nečega bojite. Ali ova karta pokazuje neku nadu i da će stvari biti bolje nego sada. To također pokazuje da u ljubavi postoji jedna osoba koja vas voli i misli na vas. Za ljubav ova karta pokazuje da će veza biti čvršća, bolja i dugoročnija. Za posao i posao ova kartica znači da se morate preusmjeriti na novo tržište i da možete potražiti pomoć od osobe koja vam je bliska i da će se vaša financijska situacija uskoro poboljšati.

Promiješaj
Okreni

Comments are closed.