The Lovers

Odgovor je DA

Ova je karta najpozitivnija karta kad je riječ o ljubavi, emocijama, prijateljstvu, simpatiji, braku, djeci, ona označava pravu ljubav i pokazuje da će istinska ljubav na kraju pobijediti. Ovo nije dobra karta za novac i financije, ali za ljubav je najsretnija i označava brak i pravu ljubav, vječnu ljubav, sreću, rješavanje problema. Ako ste postavili pitanje o nekoj osobi, znajte da vam se ta osoba sviđa i da joj možete vjerovati i da vam ta osoba neće nauditi.

The Empress

Odgovor je DA

Ova kartica prikazuje majku, djecu, pogodna je za obiteljska pitanja, zajedništvo kao i za materijalni novac, novac i brak. No ova kartica za zdravstvena pitanja pokazuje probleme s jajnicima i kožom, a po pitanju zdravlja negativna je, ali u pogledu ljubavi i rada pozitivna.

The Tower

Odgovor je DA

Ovo je negativna karta koja pokazuje da će se nešto promijeniti u vašem životu. Ovo je vrlo negativna kartica za materijal, novac, ulaganja ili posao, pripazite na bankrot. Sada možete lako promijeniti posao ili aktivnost. Za ljubav to također nije pozitivna karta jer pokazuje kraj ljubavnih odnosa i svađe. Ovo je karta koja pokazuje da u vašem okruženju imate puno ljudi koji se prikazuju kao svoje prijatelje, a zapravo nisu iskreni, pokazuje da treba paziti na muževnu osobu koja je stroga i autoritativna jer bi vas ta osoba mogla prevariti ili vas na neki način prevariti. Za planove ili želje ovo nije dobra karta.

Promiješaj
Okreni

Comments are closed.