Tarot majstor

Svaki Tarot majstor ima svoju duhovnu povezanost sa svojim kartama, svoj način čitanja poruka koje mu pruža. Neki tumače da je to alat za predviđanje budućnosti, drugi za liječenje sadašnjosti i evoluciju itd.

Svi su ti pojmovi i mnogi drugi ugledni sve dok je energija usmjerena prema dobru. Za nas je i sam Tarot način života.

Arkana i figure koje nalazimo u Tarotu predstavljaju arhetipove različitih osobnosti i načina življenja svakodnevice. Zato ga možemo koristiti u bilo kojoj situaciji da nas vodi i vodi, kao što smo sve figure koje u njemu možemo pronaći, u različitim periodima našeg života.

Tarot Psychic free readings

Tarot karte besplatno online

Imati ovaj alat na dohvat ruke, alat kojem možemo pristupiti u bilo kojem trenutku privilegija je koju imamo, onih od nas koji vjerujemo u snažnu silu svemira.

Duhovna povezanost

U čitanju se formira duhovna veza između Tarotovog čitatelja i klijenta, što je jači, to će biti značajniji odgovori. Otvorenost i iskrenost ono je što će ovu vezu najbolje uspostaviti.

Bilo kojem informaciji možemo pristupiti u bilo kojem trenutku putem Tarota, to je neiscrpan izvor informacija i zato Tarot može biti dio svakodnevnog života svakoga tko to želi.

Tarot samo čeka na naša pitanja kako bi nam mogao reći koji je najbolji način i najbrži način da izbjegnemo odgađanja putovanja do željenog odredišta, vodi nas da krenemo na najbolji mogući način.

Magija će uvijek biti u vašem životu kada integrirate Tarot kao način života. Kad se to dogodi, otvorit ćete čarobno područje svoga života.

Comments are closed.